Workshops

Je stopt nooit met te leren, te groeien, je te ontwikkelen. Wat als je dit zou kunnen doen in workshops aan de hand van verhalen, ja, zelfs via sprookjes en mythes?
Zou je deze kans dan niet grijpen?
Tijdens het schrijven heb ik Joseph Campbell ontdekt: een Amerikaanse literatuurwetenschapper, hoogleraar en cultuurfilosoof die ontdekte dat de bekendste verhalen, legendes en mythes en sprookjes over de hele wereld een universeel patroon volgden. Alsof het over één oerverhaal gaat. Met archetypische patronen. 
Terug te vinden in hedendaagse succesvolle boeken, films en televisieseries zoals Harry Potter, Lord of the Rings en vele andere.
Een oerverhaal met één doel: te leven volgens wie je werkelijk bent. Te leven volgens je eigen geluk.
Alles draait om de vraag: wie ben je eigenlijk en wat kom je hier doen?
Heb je daar al bij stilgestaan?
Om dat te weten te komen zit er niets anders op dan op reis te gaan.
De reis van jouw eigen verhaal.
Jouw heldenreis.    

Een reis waar je zelf kan ontdekken wat jouw doel is in dit leven.  Want eigenlijk weet je het al. Onbewust. Durf jij het avontuur aan te gaan om je eigen heldenreis te maken?  

WORKSHOP DE HELDENREIS

Wist je dat je aan de hand van sprookjes tips krijgt hoe je je leven en je carrière kan verbeteren? Waarom niet eens het kind in jezelf los laten en terug keren naar de wonderlijke wereld van sprookjes om zelf te kunnen groeien?

WORKSHOP DE SPROOKJESACADEMIE

W

“You can’t go back and change the beginning,
but you can start where you are and change the ending”
C.S. LEWIS

Wil je weten hoe sprookjes en mythes je verder kunnen helpen? Welke sprookjesfiguren op de werkvloer rondlopen? Wie je zelf bent? De archetypes van Carl Jung onthullen jouw persoonlijkheid.

WORKSHOP DE 12 ARCHETYPES

Ben je hoogsensitief?
Wil je weten hoe je er mee kan omgaan? Wat als je kind hoogsensitief is?
Wat doe je met een hoogsensitieve werknemer?
Door te vertellen over mijn eigen ervaringen, tips te geven, kan ik je beter leren omgaan met dit prachtig persoonlijkheidskenmerk dat veel mogelijkheden biedt.

WORKSHOP HOOGSENSITIVITEIT

Wil je één van deze workshops organiseren? Neem dan contact op via bovickery13@gmail.com zodat een workshop op jouw maat kan worden uitgewerkt.
Want elke organisatie, bedrijf of vereniging is uniek.
Zou je graag een workshop bijwonen?
Schrijf je in op de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven wanneer er een workshop waar je kan aan deelnemen wordt georganiseerd.

Joseph Campbell over het volgen van je eigen geluk.