Webshop: alle boeken van Bo Vickery


Nieuwe thriller De trein


De trein nemen op kerstavond is niet altijd een goed idee....

De trein Bo Vickery

Waarschuwing: de auteur is niet aansprakelijk als je na dit boek niet meer gerust op een trein stapt.Thrillerreeks Niets is wat het lijkt

Boek 1: Het witte dorp

Niets is wat het lijkt. Het witte dorp

Lissewege wordt opgeschrikt door een seriemoordenaar die de Goddelijke Komedie van Dante goed blijkt te kennen. Alle slachtoffers worden immers vermoord volgens een hoofdzonde. De onderzoekers moeten alles uit de kast halen om de moordenaar te vinden.
Commissaris Luca heeft een coma overleefd. Ze worstelt met de dagelijkse gevolgen. Zij gaat op zoek naar de Heilige Graal, de schat van de verdwenen ridderorde van de tempeliers. Alles wijst in de richting van Lissewege. Als ze een sterrenbeeld ontdekt dat op aarde uitgebeeld is door verschillende kerken gewijd aan Onze Lieve Vrouw, weet ze dat ze op het juiste spoor zit. Uiteindelijk blijkt niets te zijn wat het lijkt in het witte dorp. Of in het voormalige middeleeuwse Vlaanderen.

Thriller met kleurenfoto's
260 pagina's waarvan 39 in kleur
Met spotifylijst.
Prijs : 24,95 euro

Je kan ook nog de eerste druk (met oorspronkelijk kaft) kopen op sommige websites:


Boek 2: Spiegelstad

Het tweede deel wordt nu nog geschreven en zal verschijnen in het najaar.

Brugge wordt opgeschrikt door een seriemoordenaar die telkens een strofe van het liedje De Zevensprong achterlaat bij zijn slachtoffers. De slachtoffers worden ook in een speciale scène gelegd. Luca werkt in een boekwinkel in Damme en wordt door haar vroegere collega's van de federale politie gevraagd om advies te geven om deze seriemoordenaar te vinden. Maar opnieuw wordt Luca meegezogen in een zoektocht naar een verborgen schat in Brugge. De heilige graal van de tempeliers of is het de verdwenen schat van Karel de Goede? Luca ontdekt dat je in het straatbeeld van Brugge overal symbolen uit de alchemie kan zien. Zal dit haar helpen om de seriemoordenaar te vinden en de schat te ontdekken?

JeugdboekenBoek 1: De krummelingen


Momenteel werkt de illustrator aan de prentjes voor het eerste jeugdboek van Bo Vickery. 

Coming soon.....