Rondleidingen

Via vzw Cunamo worden er rondleidingen georganiseerd waarbij ik toelichting geef in de kerk van Lissewege over wat er in het boek ‘Niets is wat het lijkt. Het witte dorp‘ staat. Plus nog een aantal extra weetjes, verborgen symboliek en legendes. Een deel van de opbrengst gaat naar de kerkfabriek van Lissewege voor de restauratie van schilderijen.

Wil je meer weten of zo een rondleiding bijwonen ? Kijk op de facebookpagina van Bo Vickery, daar worden deze ‘open’ rondleidingen aangekondigd. Ze vinden plaats op zondag 15 uur, maar zijn maar toegankelijk na voorafgaande reservatie via onderstaande website (zie hieronder).

Wegens de opstoot van corona voorlopig geen individuele rondleidingen meer.

Hier vindt u ook de maatregelen die genomen worden inzake corona: verplicht masker, afstandsregels respecteren en max. 10 personen. Welke maatregelen inzake corona moet ik naleven?

Wie snel tickets wilt bestellen, vind de eerste hieronder.

Enkel wie via internet tickets besteld heeft, wordt toegelaten. Er is een gewoon ticket en een combiticket waar je rondleiding en het boek Niets is wat het lijkt. Het witte dorp aan verminderde prijs gesigneerd krijgt bij de rondleiding.

Het onzichtbare wordt zichtbaar. Zie wat je nog niet gezien hebt om met andere ogen te kunnen kijken.

Wil je een rondleiding organiseren voor een groep?

De prijs van een rondleiding is 80 euro voor een groep, een deel van de opbrengst gaat naar de kerkfabriek in Lissewege.
Duur van de rondleiding is ongeveer 1 u15.

Wegens de corona-opstoot voorlopig geen rondleidingen te boeken.