fbpx

Mis nooit een Bo Vickery bericht

Enkel voor wie houdt van verhalen en mysteries.

De rest gelieve zich te onthouden.


Lezingen

Webshop

“Het onzichtbare wordt zichtbaar.

Ontdek wat je nog niet gezien hebt

om met andere ogen naar de wonderlijke wereld

om je heen te kunnen kijken.”

Via vzw Cunamo worden er rondleidingen georganiseerd waarbij ik toelichting geef in de kerk van Lissewege over wat er in het boek ‘Niets is wat het lijkt. Het witte dorp‘ staat. Naast nog een aantal extra weetjes, de verborgen symboliek en lokale legendes. Een deel van de opbrengst gaat naar de kerkfabriek van Lissewege voor de restauratie van schilderijen en kerk.

Je hebt de keuze tussen een open rondleiding waar iedereen kan bij aansluiten of een rondleiding voor een groep.

Wegens de opstoot van corona voorlopig geen rondleidingen meer.

Hier vindt u ook de maatregelen die genomen worden inzake corona: verplicht masker, afstandsregels respecteren en max. 10 personen. Welke maatregelen inzake corona moet ik naleven?

Wil je een rondleiding organiseren voor een groep?

De prijs van een rondleiding is 125 euro voor een groep, een deel van de opbrengst gaat naar de kerkfabriek in Lissewege.
Duur van de rondleiding is ongeveer 1 u15.
Reserveren kan via bovickery13@gmail.com.
Rondleidingen worden enkel gegeven op woensdag-, vrijdag- en zaterdagnamiddag vanaf 15 uur.

Wil je een open rondleiding bijwonen ?

Kijk op de facebookpagina van Bo Vickery, daar worden deze ‘open’ rondleidingen aangekondigd. Ze vinden plaats op zondag 15 uur, maar zijn maar enkel toegankelijk na voorafgaande reservatie en aankoop ticket.

Enkel wie via internet tickets besteld heeft, wordt toegelaten. Zonder ticket, geen rondleiding. Er worden geen tickets verkocht op het moment zelf.

Je hebt de keuze tussen een gewoon ticket of een combiticket waarbij je rondleiding en het boek Niets is wat het lijkt. Het witte dorp aan verminderde prijs en gesigneerd koopt. Het boek word je overhandigd na de rondleiding.

Wegens de corona-opstoot voorlopig geen rondleidingen te boeken.

Ik wil de 90 gratis pagina's van het boek Niets is wat het lijkt. Het witte dorp downloaden en krijg 10% bij het verschijnen van de herdruk

>