Schrijf je in voor de nieuwsbrief My Secret Tips

Wil je de geheimen van een schrijver kennen? Wil je verhalen rond mysteries, mythologie en taal? Wil je tools voor creatievelingen leren kennen?

Eén keer per maand.

“Het onzichtbare wordt zichtbaar.

Ontdek wat je nog niet gezien hebt

om met andere ogen naar de wonderlijke wereld

om je heen te kunnen kijken.”Je kan nu een rondleiding 'verborgen symboliek in de OLV Bezoeking kerk in Lissewege' aankopen als podcast, deze downloaden op je smartphone en zelf de kerk in Lissewege bezoeken op eigen tempo wanneer het je past
(de kerk is normaal dagelijks open tussen 10u en 17u, tenzij bij stormweer of hevige koude).Via de website Visitlissewege.be worden er uitzonderlijk 'live'-rondleidingen georganiseerd
waarbij ik toelichting geef in de kerk van Lissewege over wat er in het boek ‘Niets is wat het lijkt. Het witte dorp‘ staat.
Naast nog een aantal extra weetjes, de verborgen symboliek en lokale legendes.
Een deel van de opbrengst gaat naar de kerkfabriek van Lissewege voor de restauratie van schilderijen en kerk.Je hebt de keuze tussen een open rondleiding waar iedereen kan bij aansluiten of een rondleiding voor een groep.


Een rondleiding kan je ook combineren met een uniek kerktorenbezoek met een magnifiek zicht op de omgeving. Meer informatie over dit kerktorenbezoek vind je via deze link.Wil je een rondleiding organiseren voor een groep?


De prijs van een rondleiding is 125 euro voor een groep,
een deel van de opbrengst gaat naar de kerkfabriek in Lissewege.
Duur van de rondleiding is ongeveer 1 u 15.  
Rondleidingen worden enkel gegeven op donderdag- en zaterdagnamiddag vanaf 15 u.

Max. 25 personen.

Je kan de groepsrondleiding boeken via onderstaande knop.Wil je een open rondleiding bijwonen?


Kijk op de facebookpagina van Bo Vickery, daar worden deze ‘open’ rondleidingen aangekondigd. Ze vinden plaats op zondag 15 uur, maar zijn enkel toegankelijk na voorafgaande reservatie en aankoop ticket.


Enkel wie via internet tickets besteld heeft, wordt toegelaten. Zonder ticket, geen rondleiding. Er worden geen tickets verkocht op het moment zelf.


Je hebt de keuze tussen een gewoon ticket of een combiticket waarbij je rondleiding en het boek Niets is wat het lijkt. Het witte dorp aan verminderde prijs en gesigneerd koopt. Het boek word je overhandigd na de rondleiding.

 

Wegens de corona voorlopig geen rondleidingen te boeken.

december 1, 2021

Podcast Niets is wat het lijkt: waarom ook volwassenen niet weten wie Sinterklaas is

november 3, 2021

Podcast Niets is wat het lijkt: wat hebben flamingo’s, flamenco en Vlamingen met elkaar gemeen?

oktober 20, 2021

Podcast Niets is wat het lijkt: waarom zijn mensen gefascineerd door de eenhoorn?

oktober 6, 2021

Podcast Niets is wat het lijkt: waarom is de appel meer dan een gewoon stuk fruit?

>