Niets is wat het lijkt. Het witte dorp

Niets is wat het lijkt. Het witte dorp

Lissewege wordt opgeschrikt door een seriemoordenaar die de Goddelijke Komedie van Dante goed blijkt te kennen. Alle slachtoffers worden immers vermoord volgens een hoofdzonde. De onderzoekers moeten alles uit de kast halen om de moordenaar te vinden.
Commissaris Luca heeft een coma overleefd. Ze worstelt met de dagelijkse gevolgen. Zij gaat op zoek naar de Heilige Graal, de schat van de verdwenen ridderorde van de tempeliers. Alles wijst in de richting van Lissewege. Als ze een sterrenbeeld ontdekt dat op aarde uitgebeeld is door verschillende kerken gewijd aan Onze Lieve Vrouw, weet ze dat ze op het juiste spoor zit. Uiteindelijk blijkt niets te zijn wat het lijkt in het witte dorp. Of in het voormalige middeleeuwse Vlaanderen.

“Je hebt me geboeid en ontroerd. Heb het in één ruk uitgelezen.”
Rob V.L. uit Brugge

De maandag opgehaald bij Pimpernel en de woensdagavond was je boek uit. ‘k Heb ervan genoten. Proficiat met je debuut. “
Annie V. uit Lissewege

“Mysterie is haar tweede naam. Haar verhaal is ferm onderbouwd. Zijn het mythes, zijn het legendes, is het waarheid ? Het blijft een mysterie dat je doet nadenken. Top.”
Mie D. uit Lissewege

” Net je debuutroman uit, Bo. Een dikke proficiat; ik genoot van het fictieverhaal, maar vooral van Luca’s verhaallijn met al haar mysterieuze vondsten in en rond ons witte dorp, zowel op aarde als in de hemel!! Zeer interessant om te ontdekken en verder te onderzoeken! Ik zie al uit naar het vervolg, of liever gezegd: naar je volgende boeken! Blijf vooral (ook) schrijven! “
Marian F. uit Lissewege

” Ben haar boek aan het lezen, is super intrigerend! “
Katrien D. uit Lissewege

Voor recensies van boekenwebsites, kijk op de pagina recensies.
Recensie 1 : “De Vlaamse Dan Brown”
Recensie 2 : Een spannend boek, geschiedenis met onderdelen van detective voor liefhebbers van boeken van Dan Brown en Jeroen Windmeijer.

Lezersrecensies via Facebookpagina van Bo Vickery.
Lezersrecensies via bol.com.

Niets is wat het lijkt. Het witte dorp


Thriller met kleurenfoto’s
260 pagina’s waarvan 39 in kleur
Met spotifylijst.
Prijs : 24,95 euro
E-book : 18,09 euro (klik op de knop van bol.com)

Je kan het boek ook in Lissewege kopen in Galerij Fotoon, Walram Romboutstraat 5 te Lissewege en Aurora, Onder de Toren 9 te Lissewege .

Het boek is ook te koop in Brugge bij de volgende boekhandels: De Reyghere (Markt 12), Brugse Boekhandel (Dijver 2) en Raaklijn (Kuipersstraat 1)

Waarom zou je dit boek moeten lezen ?

Het is moeilijk om mensen te overtuigen om je boek te lezen, hoe fantastisch het ook is. Dus besloot ik enkele video’s te maken om potentiële lezers te overtuigen.

Je kan me overigens verder volgen mijn Youtube-kanaal .

Nog niet overtuigd om dit boek te kopen ? Wat mag je verwachten ? Misschien dat een laatste video je toch nog kan overtuigen :

Je twijfelt nog ? Ook Dante met zijn zeven hoofdzonden uit de Goddelijke Komedie speelt een rol in de verhaallijn rond de seriemoordenaar. Kan dit filmpje je dan overtuigen ?

Een thriller over de Goddelijke Komedie van Dante met zijn zeven hoofdzonden : https://www.nietiswathetlijkt.bevia ripl.com

Slået op af Bo Vickery i Onsdag den 31. juli 2019

Nog niet ? Ben je echt nog niet overtuigd ? Oké, ik geef het op. Of nee, wacht, nog één, allerlaatste video. En dan geef ik het op.

Of neen, ik geef nog niet op, je kan via deze link de eerste pagina’s lezen. Je weet niet wat je mist als je dit boek niet koopt.

Heb je het boek gelezen? Prachtig, nu ben jij ook op de hoogte van het mysterie in Lissewege. Wil je ook iets bijverdienen? Dat kan. Je hoeft je enkel te registreren als affliate en beetje reclame maken op internet, gemakkelijk toch, meer uitleg vind je hier.

In het boek worden veel boeken vermeld waarnaar Bo verwijst. Op deze pagina vind je een opsomming van alle boeken die vermeld zijn in het boek.

Daarnaast worden er ook films of televisieseries vermeld. Op deze pagina vind je een opsomming van de vermelde films of televisieseries, indien je ze ook zou willen zien. Kan je nagaan wat de inspiratie was voor Bo.