fbpx

Mis nooit een Bo Vickery bericht

Enkel voor wie houdt van verhalen en mysteries.

De rest gelieve zich te onthouden.


Gratis 90 pag. te downloaden via deze link om de start van mijn podcast Niets is wat het lijkt in de komende weken te vieren.

Lissewege wordt opgeschrikt door een seriemoordenaar die de Goddelijke Komedie van Dante goed blijkt te kennen. Alle slachtoffers worden immers vermoord volgens een hoofdzonde. De onderzoekers moeten alles uit de kast halen om de moordenaar te vinden.
Commissaris Luca heeft een coma overleefd. Ze worstelt met de dagelijkse gevolgen. Zij gaat op zoek naar de Heilige Graal, de schat van de verdwenen ridderorde van de tempeliers. Alles wijst in de richting van Lissewege. Als ze een sterrenbeeld ontdekt dat op aarde uitgebeeld is door verschillende kerken gewijd aan Onze Lieve Vrouw, weet ze dat ze op het juiste spoor zit. Uiteindelijk blijkt niets te zijn wat het lijkt in het witte dorp. Of in het voormalige middeleeuwse Vlaanderen.

Enkele reacties van lezers

“Je hebt me geboeid en ontroerd. Heb het in één ruk uitgelezen.”
Rob V.L. uit Brugge

De maandag opgehaald bij Pimpernel en de woensdagavond was je boek uit. ‘k Heb ervan genoten. Proficiat met je debuut. “
Annie V. uit Lissewege

“Mysterie is haar tweede naam. Haar verhaal is ferm onderbouwd. Zijn het mythes, zijn het legendes, is het waarheid ? Het blijft een mysterie dat je doet nadenken. Top.”
Mie D. uit Lissewege

” Net je debuutroman uit, Bo. Een dikke proficiat; ik genoot van het fictieverhaal, maar vooral van Luca’s verhaallijn met al haar mysterieuze vondsten in en rond ons witte dorp, zowel op aarde als in de hemel!! Zeer interessant om te ontdekken en verder te onderzoeken! Ik zie al uit naar het vervolg, of liever gezegd: naar je volgende boeken! Blijf vooral (ook) schrijven! “
Marian F. uit Lissewege

” Ben haar boek aan het lezen, is super intrigerend! “
Katrien D. uit Lissewege

Enkele recensies

Voor recensies van boekenwebsites, kijk op de pagina recensies.
Recensie 1 : “De Vlaamse Dan Brown”
Recensie 2 : Een spannend boek, geschiedenis met onderdelen van detective voor liefhebbers van boeken van Dan Brown en Jeroen Windmeijer.

Lezersrecensies via Facebookpagina van Bo Vickery.
Lezersrecensies via bol.com.


Thriller met kleurenfoto’s
260 pagina’s waarvan 39 in kleur
Met spotifylijst.
Prijs : 24,95 euro

Promo in november: 20 % korting: 19,95 euro

E-book : 18,09 euro (klik op de knop van bol.com)

Je kan het boek ook in Lissewege kopen in Galerij Fotoon, Walram Romboutstraat 5 te Lissewege.

Het boek is ook te koop in Brugge bij de volgende boekhandels: De Reyghere (Markt 12), Brugse Boekhandel (Dijver 2) en Raaklijn (Kuipersstraat 1)

Waarom zou je Niets is wat het lijkt. Het witte dorp moeten lezen ?

Het is moeilijk om mensen te overtuigen om je boek te lezen, zeker als selfpublishing auteur, hoe goed je boek ook is. Dus besloot ik enkele video’s te maken om potentiële lezers te overtuigen.
Je kan ook kiezen om eerst 90 pagina’s gratis te downloaden via deze link.

Je kan me overigens verder volgen mijn Youtube-kanaal .

Nog niet overtuigd om dit boek te kopen ? Wat mag je verwachten ? Misschien dat een laatste video je toch nog kan overtuigen :

Nog niet ? Ben je echt nog niet overtuigd ? Oké, ik geef het op. Of nee, wacht, nog één, allerlaatste video. En dan geef ik het op.

Of neen, ik geef nog niet op, je kan via deze link de eerste 90 pagina’s lezen. Je weet niet wat je mist als je dit boek niet koopt.

Heb je het boek gelezen? Prachtig, nu ben jij ook op de hoogte van het mysterie in Lissewege. Wil je ook iets bijverdienen? Dat kan. Je hoeft je enkel te registreren als affliate en beetje reclame maken op internet, gemakkelijk toch, meer uitleg vind je hier.

Ik wil de 90 gratis pagina's van het boek Niets is wat het lijkt. Het witte dorp downloaden en krijg 10% bij het verschijnen van de herdruk

>