Niets is wat het lijkt. Het witte dorp

Lissewege wordt opgeschrikt door een seriemoordenaar die de Goddelijke Komedie van Dante goed blijkt te kennen. Alle slachtoffers worden immers vermoord volgens een hoofdzonde. De onderzoekers moeten alles uit de kast halen om de moordenaar te vinden.
Commissaris Luca heeft een coma overleefd. Ze worstelt met de dagelijkse gevolgen. Zij gaat op zoek naar de Heilige Graal, de schat van de verdwenen ridderorde van de tempeliers. Alles wijst in de richting van Lissewege. Als ze een sterrenbeeld ontdekt dat op aarde uitgebeeld is door verschillende kerken gewijd aan Onze Lieve Vrouw, weet ze dat ze op het juiste spoor zit. Uiteindelijk blijkt niets te zijn wat het lijkt in het witte dorp. Of in het voormalige middeleeuwse Vlaanderen.

“Je hebt me geboeid en ontroerd. Heb het in één ruk uitgelezen.”
Rob V.L. uit Brugge

De maandag opgehaald bij Pimpernel en de woensdagavond was je boek uit. ‘k Heb ervan genoten. Proficiat met je debuut. “
Annie V. uit Lissewege

“Mysterie is haar tweede naam. Haar verhaal is ferm onderbouwd. Zijn het mythes, zijn het legendes, is het waarheid ? Het blijft een mysterie dat je doet nadenken. Top.”
Mie D. uit Lissewege

” Net je debuutroman uit, Bo. Een dikke proficiat; ik genoot van het fictieverhaal, maar vooral van Luca’s verhaallijn met al haar mysterieuze vondsten in en rond ons witte dorp, zowel op aarde als in de hemel!! Zeer interessant om te ontdekken en verder te onderzoeken! Ik zie al uit naar het vervolg, of liever gezegd: naar je volgende boeken! Blijf vooral (ook) schrijven! “
Marian F. uit Lissewege

” Ben haar boek aan het lezen, is super intrigerend! “
Katrien D. uit Lissewege

Voor recensies van boekenwebsites, kijk op de pagina recensies.
Recensie 1 : “De Vlaamse Dan Brown”
Recensie 2 : Een spannend boek, geschiedenis met onderdelen van detective voor liefhebbers van boeken van Dan Brown en Jeroen Windmeijer.

Lezersrecensies via Facebookpagina van Bo Vickery.


Thriller met kleurenfoto’s
260 pagina’s waarvan 39 in kleur
Met spotifylijst.
Prijs : 24,95 euro
E-book : 18,09 euro (klik op de knop van bol.com)

Je kan het boek in Lissewege ook kopen in buurtwinkel Pimpernel, Zeebruggelaan 69, 8380 Lissewege of via onderstaande knop als je het liever opgezonden krijgt. Je steunt er een initiatief rond zwerfkatten mee : https://www.hoopvoorzwervertjes.be/

Het boek is ook te koop op de volgende plaatsen :
– Lissewege : buurtwinkel Pimpernel, galerij Fotoon, kruidenierswinkel Tante Mie.
– Brugge : boekhandels De Reyghere (Markt 12), Brugse Boekhandel (Dijver 2) en Raaklijn (Kuipersstraat 1)

Wil je ook een goed doel steunen ? Dat kan als je affliate wordt. Wat is dat ? Beetje naar beneden scrollen tot het blauwe vak, daar vind je uitleg.

Waarom zou je dit boek moeten lezen ?

Misschien toch eens deze twee video’s bekijken ?

Je kan me verder volgen mijn Youtube-kanaal : https://www.youtube.com/channel/UCVWLKcrqMjPf2zdHSW25T7w

Bij een boek horen boekvoorstellingen en signeersessies. Hieronder vind je daar meer informatie over.

Je kan een affliate worden van dit boek waarbij je 20 cent krijgt telkens iemand via jouw website of sociale media het boek koopt. Als je het boek wilt verkopen om een goed doel of je vereniging te steunen, geef me een seintje via bo.vickery@artlix.be en ik verhoog wat je krijgt tot 1 euro per verkocht boek via je eigen link. Je kan alles zelf opvolgen via internet. Een idee om je vereniging te sponsoren of een goed doel te steunen ? Meer info als je klikt op deze link.


Nog niet overtuigd om dit boek te kopen ? Wat mag je verwachten ? Misschien dat een laatste video je toch nog kan overtuigen :

Je twijfelt nog ? Ook Dante met zijn zeven hoofdzonden uit de Goddelijke Komedie speelt een rol in de verhaallijn rond de seriemoordenaar. Kan dit filmpje je dan overtuigen ?

Een thriller over de Goddelijke Komedie van Dante met zijn zeven hoofdzonden : https://www.nietiswathetlijkt.bevia ripl.com

Slået op af Bo Vickery i Onsdag den 31. juli 2019

Nog niet ? Ben je echt nog niet overtuigd ? Oké, ik geef het op. Of nee, wacht, nog één, allerlaatste video. En dan geef ik het op.

Of neen, je kan via deze link de eerste pagina’s lezen. En nu geef ik het echt op. Je weet niet wat je mist.

In het boek worden veel boeken vermeld waarnaar Bo verwijst. Op deze pagina vind je een opsomming van alle boeken die vermeld zijn in het boek.

Daarnaast worden er ook films of televisieseries vermeld. Op deze pagina vind je een opsomming van de vermelde films of televisieseries, indien je ze ook zou willen zien. Kan je vergelijken of nagaan wat de inspiratie was voor Bo.