Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /customers/3/a/9/bovickery.eu/httpd.www/blog/wp-config.php on line 97 Niets is wat het lijkt. Het witte dorp – Bo Vickery

Het boek met twee covers: welke cover kies jij?

Uit de thrillerreeks Niets is wat het lijkt.
Deel 1: Het witte dorp

Mensen houden van kiezen. Dus dacht ik voor de herlancering van mijn eerste boek in vooruitzicht van deel 2 van de thrillerreeks Niets is wat het lijkt, waarom laat ik de lezers niet kiezen? Ik hield een ontwerpwedstrijd tussen internationale ontwerpers. Op de ontwerpen mochten lezers en mensen uit leesgroepen uit Facebook stemmen. Twee ontwerpen sprongen er boven uit. De lezers die meer houden van de verhaallijn rond de seriemoorden kozen eerder voor cover 1 hieronder, de geïnteresseerden in de verhaallijn rond de zoektocht naar de heilige graal van de tempeliers hadden meer een voorkeur voor cover 2. Dus welke cover moest ik kiezen? Weet je wat? Dan gebruik ik toch twee covers. Welke kies jij?

Enkele reacties van lezers

"Je hebt me geboeid en ontroerd. Heb het in één ruk uitgelezen."
Rob V.L. uit Brugge


" De maandag opgehaald bij Pimpernel en de woensdagavond was je boek uit. 'k Heb ervan genoten. Proficiat met je debuut. "
Annie V. uit Lissewege


"Mysterie is haar tweede naam. Haar verhaal is ferm onderbouwd. Zijn het mythes, zijn het legendes, is het waarheid ? Het blijft een mysterie dat je doet nadenken. Top."
Mie D. uit Lissewege


" Net je debuutroman uit, Bo. Een dikke proficiat; ik genoot van het fictieverhaal, maar vooral van Luca's verhaallijn met al haar mysterieuze vondsten in en rond ons witte dorp, zowel op aarde als in de hemel!! Zeer interessant om te ontdekken en verder te onderzoeken! Ik zie al uit naar het vervolg, of liever gezegd: naar je volgende boeken! Blijf vooral (ook) schrijven! "
Marian F. uit Lissewege


" Ben haar boek aan het lezen, is super intrigerend! "
Katrien D. uit Lissewege

Lissewege wordt opgeschrikt door een seriemoordenaar die de Goddelijke Komedie van Dante goed blijkt te kennen. Alle slachtoffers worden immers vermoord volgens een hoofdzonde. De onderzoekers moeten alles uit de kast halen om de moordenaar te vinden.
Commissaris Luca heeft een coma overleefd. Ze worstelt met de dagelijkse gevolgen. Zij gaat op zoek naar de Heilige Graal, de schat van de verdwenen ridderorde van de tempeliers. Alles wijst in de richting van Lissewege. Als ze een sterrenbeeld ontdekt dat op aarde uitgebeeld is door verschillende kerken gewijd aan Onze Lieve Vrouw, weet ze dat ze op het juiste spoor zit. Uiteindelijk blijkt niets te zijn wat het lijkt in het witte dorp. Of in het voormalige middeleeuwse Vlaanderen.

Thriller met kleurenfoto's
260 pagina's waarvan 39 in kleur
Met spotifylijst.
Gratis verzending
Prijs : 24,95 euro

Enkele recensies over Niets is wat het lijkt. Het witte dorp

Twijfel je?

Ik heb nog twee dingen om je te overtuigen:

1. Download gratis 90 pag. via deze link om de start van mijn podcast Niets is wat het lijkt in de komende weken te vieren. Zo weet je of het boek iets voor jou is of niet.

2. Bekijk deze video. Sommige mensen zijn maar te overtuigen door een filmpje, dus bij deze.

Waarom zou je Niets is wat het lijkt. Het witte dorp moeten lezen ?

De lezersreacties en recensies hebben je nog niet overtuigd. Begrijpelijk.

Het is moeilijk om mensen te overtuigen om je boek te lezen, zeker als selfpublishing auteur, hoe goed je boek ook is. 

Dus besloot ik nog enkele video's te maken om potentiële lezers te overtuigen.

Je kan ook kiezen om eerst 90 pagina's gratis te downloaden via deze link (cover is wel nog de oude cover).

Nog niet overtuigd om dit boek te kopen ?

Wat mag je verwachten ?

Misschien dat een laatste video je toch nog kan overtuigen :

Nog niet ? Ben je echt nog niet overtuigd ?

Oké, ik geef het op.

Of nee, wacht, nog één, allerlaatste video. En dan geef ik het op.

Nee, jammer. Maar blijf me volgen want deel twee Spiegelstad dat zich in Damme en Brugge afspeelt komt er aan. Misschien is dat boek wel naar je gading?


Heb je het boek al gelezen?


Prachtig, nu ben jij ook op de hoogte van het mysterie in Lissewege. 

Wist je dat je ook iets kan bijverdienen?

 

Je hoeft je enkel te registreren als affliate en beetje reclame maken op internet met een link, gemakkelijk toch, meer uitleg vind je via deze link.