Download gratis 90 pagina's van een boek

Niets is wat het lijkt


Niets is wat het lijkt. Het witte dorp

Kies bij aankoop je eigen cover 

KIES JE EIGEN COVER

Wat biedt Niets is wat het lijkt. Het witte dorp van Bo Vickery?

  • Een thriller met foto's zodat je ook visueel kan genieten van het verhaal.
  • Een zoektocht naar de heilige graal van de tempeliers die dichterbij is dan je denkt geschreven door de 'Belgische Dan Brown'
  • De onthulling van een eeuwenoud geheim  waardoor je enkele plaatsen in BelgiĆ« en Zeeuws-Vlaanderen anders bekijkt.
  • Seriemoorden volgens de 7 hoofdzonden  om de spanning op te drijven.
  • Met spotifylijst zodat je kan luisteren naar de muziek in het boek.

4,9

Bol.com

Enkele reacties en recensies

"Het boek  Niets is wat het lijkt. Het witte dorp is een fictieboek dat je mee neemt in het mysterie van de tempeliers in de polders, met name vooral in Lissewege. Waar ik vooral van hou in het boek zijn de opvattingen van de leylijnen, symbolisme achter schilderijen en de cartografie op vlak van sterrenbeelden als patroon voor de bouw van Onze Lieve Vrouwkerken. Veel zaken waar je eerder niet direct bij zou stil gestaan hebben en je hierdoor aangezet wordt tot nadenken. Het mag dan wel 'fictie' zijn, het boek intrigeert mij."


Fotoon uit Brugge

"Mysterie is haar tweede naam. Haar verhaal is ferm onderbouwd. Zijn het mythes, legendes, is het waarheid? Het blijft een mysterie dat je doet nadenken. Top."

www.thrillers-leestafel.info

"Mysterie is haar tweede naam. Haar verhaal is ferm onderbouwd. Zijn het mythes, legendes, is het waarheid? Het blijft een mysterie dat je doet nadenken. Top."


Mie D. uit Lissewege

Enkele reacties en recensies

"Een boek lezen is meevliegen op de vleugels van de fantasie van de schrijver. Dat is wat een lezer dan ook graag doet. Zeker als het gaat om de Vlaamse Dan Brown!"


www.thrillers-leestafel.info

"Ben haar boek aan het lezen, is super intrigerend!"


Katrien D. uit Brugge

Twijfel je? Bekijk de promovideo 

Kies bij aankoop je eigen cover en krijg een exclusieve korting van 10 %

Samenvatting

Lissewege wordt opgeschrikt door een seriemoordenaar die de Goddelijke Komedie van Dante goed blijkt te kennen. Alle slachtoffers worden immers vermoord volgens een hoofdzonde. De onderzoekers moeten alles uit de kast halen om de moordenaar te vinden.
Commissaris Luca Viseur heeft een coma overleefd. Ze worstelt met de dagelijkse gevolgen. Zij gaat op zoek naar de Heilige Graal, de schat van de verdwenen riddersorde van de tempeliers. Alles wijst in de richting van Lissewege. Als ze een sterrenbeeld ontdekt dat op aarde uitgebeeld is door verschillende kerken gewijd aan Onze Lieve Vrouw, weet ze dat ze op het juiste spoor zit. Uiteindelijk blijkt niets te zijn wat het lijkt in het witte dorp. Of in het voormalige middeleeuwse Vlaanderen.


Over de auteur

Bo Vickery


Bo Vickery is debutant. Bo schreef al heel haar leven teksten, maar door een burn-out besloot ze te doen waar ze al van kindsaf van droomde: een thriller schrijven. Ze maakte bij het schrijven gebruik van haar hoogsensitiviteit om de verbanden tussen de dingen die ze zag in een spannend verhaal te verwerken.
Over de verborgen symboliek die ze zo ontdekte in de Onze Lieve Vrouw Bezoekingkerk in Lissewege geeft de auteur soms rondleidingen. Binnenkort zal deze rondleiding in virtuele vorm kunnen gevolgd worden of via een podcast. Wie nu het boek koopt of de gratis hoofdstukken aanvraagt, krijgt korting op de toekomstige virtuele rondleiding en podcast.

www.bovickery.eu