Gedichtenhoekje

Er was eens een  meisje dat wou schrijven. Maar ze had geen tijd. Totdat er een moment in haar leven kwam dat haar leven werd stilgezet. Plots was er tijd met hopen. Tijd om te schrijven, maar geen gedichten. Nee, daar deed ze niet aan mee. Dat was iets dat haar moeder deed, niet zij. Totdat enkele jaren later een gedicht in haar hoofd verscheen. Maar toch wou ze niet toegeven. Nee, zij deed niet aan gedichten. Totdat ze er toch eentje op papier zette. Dat was leuk, maar publiek maken, nee daar deed zij niet aan mee. Totdat ze er toch eentje op haar facebookpagina als schrijfster plaatste. Misschien moest dat meisje toch maar eens enkele gedichten publiceren? Een gedichtenhoekje op haar website? 

Deze pagina is een gedachtencataloog in dichterlijke vorm van Bo Vickery. Zonder rekening te houden met dichterlijke regels, opgelegde stramienen of strofevormen. Met een vleugje humor en soms een vleugje verdriet overgoten.

Het overzicht van alle gedichten kan je via deze link terugvinden.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief My Secret Tips

Wil je de geheimen van een schrijver kennen? Wil je verhalen rond mysteries, mythologie en taal? Wil je tools voor creatievelingen leren kennen?

Eén keer per maand.