Bedankt voor je aankoop!

Bedankt

Noach bedankt God voor de redding van de ark, Cornelis Cort, naar Maarten van Heemskerck, na ca. 1559 - ca. 1560 - Rijksmuseum Amsterdam


Maar wist je dat je het geld van jouw aankoop simpel kan terugverdienen als je mijn affiliate wordt?

Je leest er op deze pagina meer over.

4,9

bij Bol.com

Enkele reacties en recensies op de thriller

Niets is wat het lijkt. Het witte dorp

"Het boek  Niets is wat het lijkt. Het witte dorp is een fictieboek dat je mee neemt in het mysterie van de tempeliers in de polders, met name vooral in Lissewege. Waar ik vooral van hou in het boek zijn de opvattingen van de leylijnen, symbolisme achter schilderijen en de cartografie op vlak van sterrenbeelden als patroon voor de bouw van Onze Lieve Vrouwkerken. Veel zaken waar je eerder niet direct bij zou stil gestaan hebben en je hierdoor aangezet wordt tot nadenken. Het mag dan wel 'fictie' zijn, het boek intrigeert mij."


Fotoon uit Brugge

"Mysterie is haar tweede naam. Haar verhaal is ferm onderbouwd. Zijn het mythes, legendes, is het waarheid? Het blijft een mysterie dat je doet nadenken. Top."

www.thrillers-leestafel.info

"Mysterie is haar tweede naam. Haar verhaal is ferm onderbouwd. Zijn het mythes, legendes, is het waarheid? Het blijft een mysterie dat je doet nadenken. Top."


Mie D. uit Lissewege

Enkele reacties en recensies

"Een boek lezen is meevliegen op de vleugels van de fantasie van de schrijver. Dat is wat een lezer dan ook graag doet. Zeker als het gaat om de Vlaamse Dan Brown!"


www.thrillers-leestafel.info

"Ben haar boek aan het lezen, is super intrigerend!"


Katrien D. uit Brugge

Schrijf je in voor de nieuwsbrief My Secret Tips

Wil je de geheimen van een schrijver kennen? Wil je verhalen rond mysteries, mythologie en taal? Wil je tools voor creatievelingen leren kennen?

Max. één keer per maand, vaak duurt het langer omdat ik maar een nieuwsbrief verstuur als de muze het toelaat.